Информация за пресата

JobTiger с нова инициатива за предлагане и използване на услуги за кариерно консултиране

вторник, 27 септември 2022
2nd7.org (Second Seven) е най-новото предложение в портфолиото на JobTiger, която дава възможност за предоставяне и получаване на кариерно консултиране, по най-удобния начин, в цялата страна и извън нея

 

2nd7.org е платформа, разработена да срещне хората, нуждаещи се от развитие в кариерата, със сертифицирани консултанти. Чрез предоставените инструменти в сайта, потребителите ще могат да организират, заявяват и закупят срещи за кариерно консултиране в зависимост от своите възможности и предпочитания.

Всеки един човек рано или късно се изправя пред необходимост от кариерен избор или промяна и това започва още с избора на средно училище и особено на университет. В съвременния свят промяната ни съпътства през целия ни живот и необходимостта от нея настъпва и в зрелите години на кариерата ни.

Много хора, изпаднали в такава ситуация, не знаят откъде да започнат и къде да потърсят съвет.  В същото време, в резултат на усилията на Фондация на бизнеса за образованието (ФБО) и JobTiger, има изградена обширна мрежа от опитни, сертифицирани кариерни консултанти. На практика обаче се получава така, че връзката между едните и другите е трудна. Много от информацията е слабо разпространена и непопулярна и често нуждаещите се от помощ дори не знаят, че могат да получат такава.

2nd7.org има за цел да свърже нуждаещите се с консултантите и да им даде възможност да изберат, получат и заплатят за необходимите им консултации и помощ.

Това е единствената платформа в страната, в която кариерните консултанти могат да се регистрират безплатно, да достигат до нови клиенти и да генерират приходи чрез кариерно консултиране.

Ние вярваме, че подходящата кариера води до по-добър живот!

Регистрацията и ползването на платформата е безплатно, като само използваните услуги се заплащат според тарифата на избрания кариерен консултант.

Информация за начина на ползване и отговори на често задаваните въпроси може да бъде разгледана на: https://2nd7.org/for-consultants/

 

Кои сме ние?

Second Seven (2ND7) е продукт на ДжобТайгър ООД и е търговска платформа, която свързва хората професионалисти по кариерно ориентиране за консултантски сесии. Нашата цел е да предоставим възможността и инструментите на всеки един човек да подобри своето кариерно развитие по възможно най-лесния и достъпен начин.

 

За допълнителна информация и контакт:

ДжобТайгър ООД

T: +359 2 49180 00

E: office@jobtiger.bg

 

 
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner