Членства, партньорства и признание

2021

Награда за HR консултантски проект/инструмент на годината

Проектът на JobTiger за трансформирането на най-големия кариерен форум у нас Национални дни на кариерата в първото мащабно виртуално събитие в България през март 2020 г – за по-малко от 10 дни и в безпрецедентна ситуация – спечели наградата в категорията HR консултантски проект/инструмент на годината на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора.
2020

Employer of the year 2020 Silver, присъдено от Investors in Peoplе

В сребърната категория за Работодател на годината при компании с до 49 служители бяха обявени 8 финалисти. Изключително горди сме да обявим, че голямата награда бе присъдена на екипа на JobTiger и така компанията се превърна в единствената в България отличена с тази награда, която е поредното доказателство, че поставяме хората в екипа си над всичко и знаем, че успехите ни се дължат на тях.

Трето място в категория „Кризисни комуникации“ от наградите PR Приз на БДВО

Екипът на JobTiger грабна 3-то място в категория „Кризисни комуникации“ от наградите PR Приз на БДВО. Наградата бе присъдена за комуникацията при иновативното провеждане на „Национални дни на кариерата“ 2020 г. по време на извънредното положение.

Първо място в категория „Иновации в криза“ на Годишните награди на b2b Мedia

Наградата бе присъдена за иновативното провеждане на „Национални дни на кариерата“ 2020 г. по време на извънредното положение. За малко повече от седмица екипът на JobTiger успешно трансформира мащабното събитие, традиционно провеждащо се в 7 града, в нов, изцяло виртуален формат.
2019

Сертификат „Investors in People - Silver“

През 2019 година JobTiger защити сребърното си ниво, което получи през 2016 и се ресертифицира по международния стандарт за управление на хора „Investors in People“.

Приз „Иновация в маркетинга и ПР сферата“

Услугата по изграждане и поддържане на работодателска марка под името #EmployerBrandingPower на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена с първо място в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“ на Годишните награди на b2b Мedia.
2016

Сертификат „Investors in People“

JobTiger получи акредитация за сертификат за покриване на стандарта Investors in People. Той удостоверява фирмената ангажираност за високо бизнес представяне и отлично управление на наличния персонал. JobTiger получи признанието в неговата версия „Сребро“.

Благодарствен адрес от списание „Бизнес клуб“

Благодарим на списание "Бизнес Клуб" за доверието и поканата да сме част от каузата им в подкрепа на българския бизнес!

Сертификат за успешно партньорство за реализирането на проекти на Samsung България в сферата на образованието

За пореден път получихме ценно признание за работата си. Този път то идва от един от нашите близки партньори Samsung България. През последните няколко години с тях работихме по много различни проекти, насочени към младите хора в България, всички от които имаха за цел да им помогнат да придобият нови умения и да бъдат по-успешни в намирането на своето призвание и бъдеща кариера. Радваме се, че ще можем да продължим съвместната си работа с тях и занапред.
2015

Светлозар Петров, управител на JobTiger, бе отличен с приз „Най-добър старт в кариерата“ в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2015

За пръв път в историята на конкурса, HR компания е отличена за приноса си в развитието на българската икономика.

Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика“ се провежда от над 20 години и се организира от КРИБ - Конфедерация на работодателите и индустриалците в България и сп. „Икономика“

Грамота за успешно партньорство по проекта “Книгата, която ме вдъхновява”

JobTiger получи признание от Столична библиотека за успешното партньорство по проекта “Книгата, която ме вдъхновява”.

“Working with Investors in People” сертификат

JobTiger се сертифицира с международното признание „Working with Investors in People“. Investors in People е международно признат стандарт, създаден през 1991 г. във Великобритания, който днес е утвърден в 78 държави.
2014

Бизнес награди на Forbes България 2014 - второ място в категория „Служител на годината“

Нашата компания бе отличена на Бизнес наградите на Forbes България за четвърта поредна година. Веселин Георгиев, CTO в JobTiger, бе награден с второ място в категория „Служител на годината“.
2013

Бизнес награди на Forbes България 2013 - първо място в категория „Служител на годината“

За трета поредна година екипът на JobTiger бе отличен в Бизнес наградите на Forbes България. Нашата колега Нели Малакова, Senior Recruiter, заслужено бе наградена на първо място в категория „Служител на годината“.

Награда за значителен принос в развитието на качеството на живота за 2013 г.

На годишните награди на Асоциация „Качество на живота" JobTiger бе награден за значителен принос в развитието на качеството на живота в България за 2013 г.

„Организатор на годината” - трето място

По врема на Eventex Awards 2013 JobTiger бе отличен с трето място в категория „Организатор на годината” за редицата кариерни форуми, срещи със студенти и ученици, бизнес изложения и проучвания и много други, които екипът ни организира през изминалата година."

JobTiger - Социално отговорна компания

Като участник във форум „Кариера в България. Защо не?”, JobTiger получи сертификат за социално отговорна компания, която не само предлага свободни позиции, но и дава възможност на много българи да се завърнат и да градят кариерата си у дома!

Съмишленик в търсенето на идеала

JobTiger.bg и JobTiger.tv бяха отличени с почетна грамота за медийната подкрепа на конкурса Ideal Standart Баня на годината 2012.
2012

Бизнес награди на Forbes България 2012 - второ място в категория „Служител на годината“

Нашата колега Елеонора Тодорова, Мениджър „Събития” в комапнията, спечели второто място в категорията „Служител на годината” на Бизнес наградите на Forbes България 2012.

Награда за положителен образ на жените в рекламата и маркетинга

JobTiger.tv бе сред победителите на първите награди за положителен образ на жените в рекламата и маркетинга в конкурса на Информационното бюро на ЕП в България. В категорията за телевизионен проект, JobTiger.tv взе отличието със своя проект с 50 видео интервюта с жени от различни професионални сфери.
2011

Признание за участие в национална Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери

През 2011 г. JobTiger бе част от стажантската програма за развитие на млади лидери на фондация Empower United.
Програмата цели да поощри и подпомогне обещаващи млади българи да развият своя пълен потенциал чрез осемседмичен стажантски курс във водещи български и чуждестранни компании.

Признание и награда за форум „Национални дни на кариерата”

Най-мащабният кариерен форум в България, „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър живот“, спечели трето място в категория „Бизнес събитие на годината” на Eventex Awards 2011."

Отличие за участие в провеждането на национална Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери 2011

През 2011 г. JobTiger за втори път е отличен за подбора на участниците в националната Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери.
2010

Отличие за участие в провеждането на национална Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери 2010

През септември 2010 г. JobTiger е отличен от фондация Empower United за подбора на участниците в националната Стажантска програма Empower за развитие на млади лидери."
2008

Заедно напред

През 2008г. Министерство на държавната администрация и административната реформа отличи JobTiger с грамота за успешно партньорство в модернизацията на администрацията, категория "Заедно напред".
2007

Най-голям корпоративен дарител на време и услуги

За поредна година JobTiger получи наградата "Най-голям корпоративен дарител на време и услуги", връчвана от Българския дарителски форум. Престижното отличие утвърждава още веднъж положените през 2007г. усилия на екипа на JobTiger за развитие на кариерните центрове към висшите училища в България.

Лектор на първата конференция за стартиране и развитие на собствен бизнес - Start UP 2007

Мениджърът на JobTiger, Светлозар Петров, е отличен, като лектор на първата конференция за стартиране и развитие на собствен бизнес в България - Start UP 2007.

Награда от Американската агенция за международно развитие (USAID)

През месец февруари 2007 г. JobTiger е удостоен с плакет от Американската агенция за международно развитие по проект „Пазар на труда“. Плакетът е в знак на признание за успешно партньорство и символ на постигнати резултати в изграждането на мрежа от Университетски кариерни центрове.
2006

Мениджър на професионален уеб-сайт за подбор на персонал

Tазгодишното издание на приза Национални годишни награди "Човешки ресурси 2006" донесе още веднъж признание за екипа на JobTiger във връзка със създаването и подпомагането на кариерни центрове във висшите училища в България. Управителят на компанията Светлозар Петров беше отличен с приза "Мениджър на професионален уеб-сайт за подбор на персонал". Наградите се организират от фондация "Човешките ресурси в България и Евроинтеграцията" и списание "Човешки ресурси".

Най-голям корпоративен дарител на време и услуги

JobTiger бе удостоен с наградата за най-голям корпоративен дарител на време и услуги, връчвана от Българския дарителски форум. През 2006г. дарената сума възлиза на 76 460 лв., а наградата е поредното престижно признание за работата и усилията на екипа на JobTiger, вложени в създаване на кариерни центрове в българските висши училища.

Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд

През 2006г. JobTiger бе отличен с първа награда в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" на годишните награди за социално отговорен бизнес, връчвани от Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). Наградата е признание за проекта на JobTiger за създаване и развитие на университетски кариерни центрове и популяризирането им сред студентите, академичната общност, бизнес обществото и държавната администрация.

Налагане на e-brand

Четвъртото издание на конкурса Бранд Мениджър на годината през 2006 г. донесе поредно признание за екипа на JobTiger. Победител в категория "Налагане на e-brand" е управителят на компанията Светлозар Петров.

Клуб на корпоративните дарители

JobTiger, заедно с Български донорски форум, GloBul, Обединена Българска Банка, OMV и Първа Инвестиционна Банка с подкрепата на Британско Посолство, София е съучредител на първия в България Клуб на корпоративните дарители.Клубът на корпоративните дарители си поставя за цел развитието и популяризирането на стратегическото бизнес дарителство в България. Той ще промени средата за корпоративна благотворителност като наложи стандарти на прозрачно, системно и отговорно бизнес дарителство и ще предоставя информация за основните тенденции в тази сфера.
2005

Инвеститор в човешкия капитал

JobTiger получи наградата за социално отговорен бизнес в категорията "Инвеститор в човешкия капитал" на годишните награди за 2005г. на Българския форум на бизнес лидерите (BBLF). Престижната награда беше връчена за организираният от JobTiger.bg ежегоден форум за студентски стаж и кариера - "Кариери".

награда за партньорство и оказана подкрепа

Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР) връчи на управителя на JobTiger Светлозар Петров награда за партньорство и оказана подкрепа през 2005г.

номинация за наградата на BestPractice-IT

JobTiger.bg е с номинация за наградата на BestPractice-IT (http://www.bestpractice-it.de) за най-креативно ИТ решение за 2005 година, измежду 300 компании, кандидатствали за ежегодната награда. Само 12 компании измежду номинираните са от Европейски страни извън Германия.

изграждането и развитието на университетски кариерни центрове

Участието в изпълнението на проект "Пазар на труда" през 2005г. донесе на JobTiger награда от Американската агенция за международно развитие USAID за изключителни заслуги в изграждането и развитието на университетски кариерни центрове (http://careercenters.staj.bg).
2004

Военен талант - гражданска професия

Изпълнителна агенция "Военни клубове и информация" отличи JobTiger със сертификат за участие в трудова борса "Военен талант - гражданска професия" през 2004г.

грамоти

За целенасочените си усилия за модернизиране на пазара на труда и популяризиране на студентските стажове сред работодателите JobTiger.bg е удостоен с грамоти от Министерство на икономиката, Министерство на труда и социалната политика и Министерство на транспорта и съобщенията.
2001

Най-добра Интернет страница за он-лайн услуги за 2001 г.

На третото издание на годишните български награди "BG Site 2001" JobTiger.bg беше официално признат от публиката за Най-добра Интернет страница за он-лайн услуги за 2001 г., а от международно жури - за Най-успешен дебют на годината.
JobTiger Banner
JobTiger Banner