Сервитьор/ка
Пловдив
full-time
Between 1000 and 1500 bgn

Сервитьор/ка

Пловдив full-time Between 1000 and 1500 bgn

About us


Responsibilities



І. ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
1. Посреща и обслужва гостите на заведението, като ги запознава с качествата на ястията и напитките от менюто и предлага най-подходящите, в зависимост от предпочитанията.
2. Приема поръчките на клиентите за храни и напитки.
3. Дава заявки за поръчките в кухнята и бара на заведението.
4. Сервира на клиентите поръчаните от тях храни и напитки.
5. Приема парични суми /в брой, кредитни карти/, издава касови бележки
6. Отчита оборота след приключване на работа.
7. Поддържа добър търговски вид в района, в който работи, и поддържа хигиената.
8. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, присъщи за изпълняваните от него задължения.

Requirements and necessary skills

1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти.
2. Носи отговорност при лошо обслужване и неправилно оформени сметки.
По безопасност на труда:
3. Служителят е длъжен да спазва утвърдените в предприятието правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност, хигиенно-санитарните изисквания при работа с храни.
4. Следи за стриктно спазване на хигиенните изисквания.
5. При изпълнение на своите задължения служителят е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна.
За резултатите от трудовата дейност:
7. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- за бързината на обслужване;

Contact Information

Phone: +359878666090