Мениджър продажби и маркетинг (Недвижими имоти)
София
длъжност на непълно работно време

Мениджър продажби и маркетинг (Недвижими имоти)

София длъжност на непълно работно време

Описание на позицията

Bulwork е първата агенция за подбор на технически и ИТ персонал в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

Наш доверен клиент е...

Стабилна компания, оперираща в областта на инвестиционното строителство, отдадена на изграждането на модерни жилищни пространства и офис сгради. Вече повече от 15 години качественото изпълнение на техните проекти е основна движеща сила към успехите им. В портфолиото на компанията могат да се открият редица успешно реализирани проекти, които се отличават с високо качество и уникален дизайн.

Компанията винаги се е стремяла да привлича, развива и задържа най-добрите специалисти в бранша и в момента заедно с тях ви предлагаме отлична професионална възможност да станете част от техния екип в гр. София на позиция:

Мениджър продажби и маркетинг (Недвижими имоти)

Търсим специалист, който да започне като Мениджър продажби и маркетинг, за да има време да навлезе в работата, да опознае екипа и съответно с времето да се издигне до Ръководител. Идеята е човекът на тази позиция да менажира екип от няколко специалисти и да отговаря за планирането и организирането на работата на отдел "Продажби и Маркетинг". Също така ще участва в директните продажби на недвижими имоти, изготвянето и прилагането на маркетингови/рекламни стратегии, ценови листи, анализи и отчети. Комуникацията с потенциални и текущи клиенти ще бъде важна част от задълженията му, както и воденето на търговските преговори и изграждането на устойчиви и дългосрочни отношения.

Изисквания за длъжността:
- Доказан търговски опит в продажбата на недвижимите имоти;
- Висше образование в сферата на Строителство, Архитектура, Маркетинг, Търговия и продажби или подобна специалност;
- Умения и опит в изграждането на дигитални рекламни и маркетинг стратегии;
- Отлични лидерски и организационни умения;
- Добро владеене на Microsoft Office пакет и опит в боравене със социалните мрежи;
* Шофьорска книжка.

Компанията ще ви предложи:
- Отлично трудово възнаграждение;
- Дългосрочен професионален ангажимент с трудов договор;
- Допълнително здравно осигуряване;
- Стандартно работно време;
- Карта за спорт;
- Отлична възможност да се присъедините към екипа на водеща и стабилна организация с утвърдени позиции и високи стандарти!

При интерес към тази професионална възможност, не се колебайте да ни изпратете актуално CV на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!
БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за IT подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner