Главен Готвач
Пловдив
full-time
Between 3000 and 4000 bgn

Главен Готвач

Пловдив full-time Between 3000 and 4000 bgn

About us

Търсим опитен и креативан Главен Готвач за новоотварящ се бар-динър с модерна концепция, разположено на топ локация в град Пловдив, което ще предлага закуски меню, обедно меню, ала карт меню, брънч, вечеря. Концепцията на заведението ще включва с авторска, европейска и средиземноморска кухня, насочена към осигуряване на висок клас изживяване на гостите. Заведението е част от престижен нов бизнес хотел и е насочено към гости както на хотела, така и на външни.

Responsibilities

1. Организира и следи за протичане на цялостния процес на работа в кухнята.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на длъжността:
2. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му персонал в кухнята.
3. Участва съвместно с Мениджъра при изготвяне на ежедневното меню, предлага промени в менюто при спазване на специфичните технологии и изисквания за приготвяне на всяко ястие.
4. Проверява преди началото на работа състоянието на инвентара и съоръженията в кухнята и обслужващите я складови и сервизни помещения.
5. След приключване на работата проверява състоянието и правилното почистване и поддържане на кухнята и обслужващите помещения.
6. Провежда ежедневния инструктаж на работещите в кухнята.
7. Изпълнява и други задачи, присъщи на длъжността

ІІІ. ОТГОВОРНОСТИ НА ДЛЪЖНОСТТА
Материални и финансови:
1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти.
2. Носи отговорност за некачествено приготвени ястия.
3. Носи материална отговорност при липси на стоки от поверените му складови помещения и кухнята, както и при повреди на кухненския инвентар и съоръжения.
По безопасност на труда:
4. Служителят е длъжен да спазва утвърдените в предприятието правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност.
По опазване на здравето и работоспособността на другите:
5. Не допуска до кухнята външни лица, както и работници, които се явяват в състояние, което не им позволява да изпълняват задълженията си.
6. Следи за постоянното използване на работно облекло и лични предпазни средства от работниците в кухнята.
7.Следи за спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания за производство на храни като не допуска употребата на негодни или с изтекъл срок продукти.

По опазване на фирмената тайна и поверителната информация:
9. При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в заведението. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна.
За резултатите от трудовата дейност:
7. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- спазване на технологичния режим при приготвяне на ястията;
- спазване на рецептурите;
- количеството и качеството на вложените продукти

Requirements and necessary skills

ІІ. ПОДЧИНЕНОСТ, ВРЪЗКИ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ

1. Длъжността е на пряко подчинение на Мениджъра на заведението.
2. В процеса на работата взаимодейства с работниците в кухнята, снабдителите и сервитьорите.
С кои други фирми (или длъжности в тях) осъществява връзка:
3. В процеса на работата осъществява връзка с фирми и търговски представители, относно закупуването и транспортирането на необходимите продукти.
Как се получават и отчитат задачите:
4. Получава задачи от Мениджър/ Салонене управител на заведението.

We offer

Възможност да управлявате кухнята на модерно заведение в престижен бизнес-хотел
- Работа с мотивиращ и професионален Мениджърски екип
- Работа в ресторант с отлична локация
- Конкурентно възнаграждение



Ако сте готови на предизвикателството, пристрастен към кулинарията, готови да ръководите кухнята на заведението, моля изпратете автобиография, мотивационно писмо. Присъединете се към Нас!

Contact Information

Phone: +359878666090