Търсим опитен и креативан Главен Готвач за новоотварящ се бар-динър с модерна концепция, разположено на топ локация в град Пловдив, което ще предлага закуски меню, обедно меню, ала карт меню, брънч, вечеря. Концепцията на заведението ще включва с авторска, европейска и средиземноморска кухня, насочена към осигуряване на висок клас изживяване на гостите. Заведението е част от престижен нов бизнес хотел и е насочено към гости както на хотела, така и на външни.
1. Организира и следи за протичане на цялостния процес на работа в
кухнята.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на
длъжността:
2. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му
персонал в кухнята.
3. Участва съвместно с Мениджъра при изготвяне на ежедневното меню,
предлага промени в менюто при спазване на специфичните технологии и
изисквания за приготвяне на всяко ястие.
4. Проверява преди началото на работа състоянието на инвентара и
съоръженията в кухнята и обслужващите я складови и сервизни
помещения.
5. След приключване на работата проверява състоянието и правилното
почистване и поддържане на кухнята и обслужващите помещения.
6. Провежда ежедневния инструктаж на работещите в кухнята.
7. Изпълнява и други задачи, присъщи на длъжността
ІІІ. ОТГОВОРНОСТИ НА ДЛЪЖНОСТТА
Материални и финансови:
1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество -
техника, инвентар, продукти.
2. Носи отговорност за некачествено приготвени ястия.
3. Носи материална отговорност при липси на стоки от поверените му
складови помещения и кухнята, както и при повреди на кухненския
инвентар и съоръжения.
По безопасност на труда:
4. Служителят е длъжен да спазва утвърдените в предприятието
правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за
противопожарна безопасност.
По опазване на здравето и работоспособността на другите:
5. Не допуска до кухнята външни лица, както и работници, които се
явяват в състояние, което не им позволява да изпълняват
задълженията си.
6. Следи за постоянното използване на работно облекло и лични
предпазни средства от работниците в кухнята.
7.Следи за спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания за
производство на храни като не допуска употребата на негодни или с
изтекъл срок продукти.
По опазване на фирмената тайна и поверителната информация:
9. При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не
разпространява информация от личен характер, която би могла да
накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в
заведението. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява
с неговото доверие и не разпространява поверителни за него
сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да
не разпространява сведения, факти и информация, определени като
фирмена или търговска тайна.
За резултатите от трудовата дейност:
7. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност
за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- спазване на технологичния режим при приготвяне на ястията;
- спазване на рецептурите;
- количеството и качеството на вложените продукти
Phone: +359878666090