Барман/ка
Пловдив
длъжност на пълно работно време
От 1000 до 1500 лв.

Барман/ка

Пловдив длъжност на пълно работно време От 1000 до 1500 лв.

За нас

Обобщено описание на работата, която извършва изпълнителя на длъжността:
1. Обслужва гостите на заведението, като приготвя поръчаните напитки и коктейли.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи описанието на длъжността:
2. Приема поръчките от клиентите и сервитьорите за напитки.
3. Приготвя напитките според рецептурните правила и спазвайки грамажите.
4. Измива употребяваните чаши и друга посуда, използвана на бара, спазвайки санитарно-хигиенните норми.
5. Следи за наличието на необходимите напитки и други съставки в склада към бара и при изчерпването им съставя заявка за доставка.
6. Приема парични суми /в брой, кредитни карти, ваучери и др./, издава касови бележки и при поискване фактури за платените сметки.
7. Отчита оборота след приключване на работа.
8. Поддържа добър търговски вид в района , в който работи, и поддържа хигиената.
9. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, присъщи за изпълняваните от него задължения.

Отговорности

1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти.
2. Носи отговорност при лошо обслужване и неправилно оформени сметки.
3. Носи отговорност при некачествено приготвени напитки.

4. Работникът е длъжен да спазва утвърдените в предприятието правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност, санитарно-хигиенните изисквания при работа с храни и напитки.

5. Следи за стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.


6. При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна.
За резултатите от трудовата дейност:
7. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- бързината на обслужване;

1. Длъжността е на пряко подчинение на Мениджър/ Салонен Управителя на заведението.

2. В процеса на работата взаимодейства с работниците в кухнята, снабдителите и сервитьорите.

3. Получава задачи от Салонния управител на заведението.

Изисквания и необходими умения

1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти.
2. Носи отговорност при лошо обслужване и неправилно оформени сметки.
3. Носи отговорност при некачествено приготвени напитки.

4. Работникът е длъжен да спазва утвърдените в предприятието правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност, санитарно-хигиенните изисквания при работа с храни и напитки.

5. Следи за стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.


6. При изпълнение на своите задължения работникът е длъжен да не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на ръководител, работник или служител в предприятието. Да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на работодателя. Длъжен е да не разпространява сведения, факти и информация, определени като фирмена или търговска тайна.
За резултатите от трудовата дейност:
7. При изпълнение на задълженията си работникът носи отговорност за:
- качеството на извършената работа;
- спазване на трудовата дисциплина;
- бързината на обслужване;

Информация за контакт

Телефон: +359878666090