Информация за пресата

Подписваме споразумение по проект “Завръщане у дома”

понеделник, 20 януари 2003
София, 21 януари 2003 г. Споразумение по проекта “Завръщане у дома” ще подпишат вицепремиерът и министър на икономиката Николай Василев, председателят на Държавната агенция за българите в чужбина Антон Пиралков и управителят на “Джоб Тайгър” ООД Томас Хигинс.

JobTiger обучава WAT-мани

петък, 17 януари 2003
На 20 и 21 януари в УНСС в София и на 20 януари във Варна, JobTiger ще обучава безплатно участниците в програмата Work & Travel USA (WAT) към агенцията за студентски пътувания Usit Colours.

Нова секция “Курсове, професионално обучение, стажове и стипендии” в JobTiger

понеделник, 13 януари 2003
От началото на годината има страница в българския интернет, където на едно място е събрана актуална информация за курсове, професионално обучение, стажове и стипендии. Тя е насочена към хората, търсещи допълнителна квалификация, стажантско място или стипендия за обучение.

Нова, подобрена версия на JobTiger

вторник, 01 октомври 2002
От 6 септември 2002 година Job Tiger e с нова и подобрена версия.

JobTiger CV Book - един шанс повече

вторник, 25 юни 2002
Нов начин за предоставяне на възможности на българските студенти за осъществяване на контакти между студентската общност и бизнес средите в България.

Кариери 2002 - шансът да избираш

сряда, 15 май 2002
Форум в Интерпред предоставя нови възможности за студенти и млади специалисти. JOBTIGER, TopTeam и "Българската мечта", проект на МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА организират Кариери 2002 - шансът да избираш

Информация в целта

понеделник, 08 април 2002
Нова услуга под надслов "Информация в целта" ще помогне публикуваните при нас обяви за работа да достигнат до още по-широка аудитория
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner