1. Ръководи управлението на ресторанта.
2. Ръководи работниците и служителите в ресторанта.
3. Ръководи съставянето на менюто, съобразно определения в него
асортимент от ястия и напитки.
4.Следи за нивото на обслужване и хигиената в ресторанта.
5. Контролира с какви продукти и какъв грамаж се приготвят
ястията.
6. Отговаря за ежедневното изготвяне на заявки за продукти и
напитки.
7. Следи за правилното съхранение на продуктите.
8. Приема и отчита оборота на ресторанта от сервитьорите и
барманите след изтичане на работния им ден.
9. Ежедневно извършва ревизия на наличните продукти и напитки.
10. Назначава и прекратява договорите на работниците в
ресторанта.
11. Изпълнява и други дейности, необходими във връзка с
работата.
ІІ. ПОДЧИНЕНОСТ, ВРЪЗКИ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ
1. В ежедневната работа служителят е подчинен на Мениджър
2. При изпълнение на длъжността взаимодейства с Мениджър на
ресторанта, счетоводителя, персонала в ресторанта - сервитьори,
барман, готвач, хигиенист, помощник в кухня и др.
3. Контактува с доставчици и производители на храни и напитки, с
представители на санитарни, данъчни и други проверяващи органи, във
връзка с изпълняваната работа.
Как се получават и отчитат задачите:
4. Получава задачи от Мениджър
5. Отчита извършените задачи пред Мениджър, писмено (устно) с
документи/
Phone: +359878666090