За новодошли

Търсете работа

Можете да търсите и преглеждате всички публикувани обяви за работа без регистрация. Можете да кандидатствате за всяка обява от сайта, дори и без предварителна регистрация.
Консултирайте се
Полезни, актуални и практически съвети за създаване и използване на документи за кандидатстване, които да Ви представят по най-добрия начин пред потенциалния работодател. Тук ще намерите и насоки за успешно представяне по време на интервю, както и каква стратегия да предприемете след срещата с работодателя и как да оцените отправеното Ви предложение за работа.
Полезни практически съвети и примери, които ще Ви улеснят при създаване на Вашата автобиография и ще Ви помогнат да избегнете най-често срещаните грешки.
Как да напишем добро писмо за кандидатстване – практически насоки, които ще Ви помогнат да съставите мотивационното писмо като допълнение към Вашата автобиография.
Полезна информация за подготовка преди интервюто и успешно представяне. Тук ще намерите насоки за Вашето поведение по време на събеседването, най-често задавани въпроси, както и съвети за последващите контакти с потенциалния работодател.
Как да разберем какво се крие зад предложението за работа – запознайте се с основните елементи на стандартната оферта.
Тук ще разберете от кого се предоставят препоръки, каква е тяхната структура и как да ги поискате.
Месечните бюлетини на JobTiger.
Ако имате нужда от допълнителна информация или желаете да зададете въпрос, пишете ни на office@jobtiger.bg.
Изградете кариерата си
Това е Вашата персонализирана секция от JobTiger. Само регистрирани потребители имат достъп до нея. Всички услуги на JobTiger за търсещи работа са безплатни. Ако все още не сте се регистрирали, можете да отидете на Нов потребител.
Списък на позициите, за които сте кандидатствали в JobTiger.bg.
Промяна на личните Ви данни, email адреса и паролата от регистрацията Ви.
Възможност да изтриете профила си в JobTiger.bg.