За нас

Кои сме ние?

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.

След над 20 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти - работодатели и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Освен с портала за работа JobTiger.bg, компанията ни се гордее:
  • С пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа.
  • Да бъде най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.
  • Специалистите в JobTiger провеждат множество HR събития, като HR Weekend, Business Leaders and HR MeetUP и HR and Business Leaders Summit.
  • Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит.
  • През последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти, част, от които е единствената интегрирана услуга Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.
Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.

От 2016 година JobTiger е сертифициран и през 2019 година е ресертифициран по международния стандарт за управление на хора „Investors in People“, с ниво „Silver“.


Към какво се стремим?

Да Ви предложим интегрирани и ценово - ефективни решения, чрез които да усъвършенстваме ефективността на пазара на работната сила в България, за да се подобри и икономическата среда в страната.

Мисията на JobTiger е да се създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата не е само средство за препитание, а е основен фактор за щастлив и пълноценен живот.

Ценностите на компанията са:
- Доброта;
- Самоусъвършенстване;
- Компетентност;
- Креативност;
- Отговорност.


Какво предлагаме?

JobTiger предлага продукти и услуги в няколко основни области:


Публикуване на обяви за работа – първият професионален сайт за работа в България www.jobtiger.bg.

Employer Branding tool - работодателските профили на JobTiger.bg служат като employer branding инструмент и дават възможност да допълните и обогатите Вашето представяне пред кандидатите. Всеки работодателски профил се показва за периода, в който компанията има активни обяви. Предлагаме и възможност за целогодишно позициониране на работодателския профил на JobTiger.bg.

Подбор на персонал - пълен набор от услуги по подбор на персонал. Изградете най-добрите си екипи с услугите по подбор на персонал на www.jobtiger.agency.

Организиране на събития - екипът ни организира business to business и business to customer събития. Ние сме най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата ”, първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“ и единствения браншови кариерен форум в ИТ сферата - careerdays.bg. Сред портфолиото ни от събития ще намерите и различни HR конференции и единственото изложение на бранша. Повече на: https://jobtiger.events/

Медии - онлайн медийно присъствие чрез каналите на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, фейсбук и линкедин страниците ни и др.), което дава възможност систематично и последователно да се отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

Employer Branding – изграждане и утвърждаване на компанията, като разпознаваем и желан работодател. Част, от услугите е единствената интегрирана услуга в страната - Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.

HR одит и консултиране - задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компанията - www.hrauditadvice.com
Национално изследване на ангажираността - организирано от JobTiger в партньорство с компанията ни Audit Advice Associates - https://nationalsurvey.bg/

Персонал под наем - www.tigeronsite.bg


Нашият екип

Екипът на JobTiger включва обучени и високо квалифицирани специалисти в две основни направления – човешки ресурси и организиране на събития.

Експертите ни в областта на човешките ресурси са специализирани да предоставят услуги, както на компании, които търсят нови служители и управляват персонал, така и на индивидуални потребители, които търсят нова месторабота и се нуждаят от лично или групово кариерно консултиране.

За организирането на най-мащабните и успешни кариерни събития в страната се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит в областите event management, дигитален маркетинг, дизайн, криейтив и визуализация и PR.


Къде ще ни намерите:

Адрес: 
ул. Веслец 13, ет. 1
1000 София
България
Teл.:  +359 2 49180 00
Факс:  +359 2 9433886
E-mail:  office@jobtiger.bg
 

Условия

Условия за ползване на JobTiger
Политика за поверителност
Политика за бисквитките
JobTiger Banner
JobTiger Banner