Силико ООД
София www.silico-bg.com между 5 и 10 служителя

Компания

Силико ООД е една от водещите фирми – дистрибутори на консумативи за стъклопакети (за дограми и структурни фасади) и продукти за енергоефективно уплътняване на фугите около рамката на прозорците при монтаж.


За множество строителни и индустриални приложения, Силико ООД предлага широка гама професионални силиконови уплътнители, покрития и хибридни лепила с висока якост на залепване.


Продуктовата гама на Силико ООД е ориентирана към енергоспестяване, комфорт и дълготрайност.


Приоритети в нашата дейност са бързото и точно обслужване, компетентната техническа помощ и високото качество на продуктите ни, защото вярваме, че са важни за Вас и Вашия успех.


Бързото и точно обслужване

Разчитайте на нашето точно отношение и навременна доставка, без закъснение, на всички необходими материали. Всяка поръчка, направена в диапазон между 8:30 – 16:30 часа, се изпраща в същия ден.


Компетентната техническа

помощ

На ваше разположение е консултантски екип от инженер-химици, с 20-годишен опит в бранша. Те ще ви изслушат и ще ви предложат най-доброто, ефективно и надеждно решение според вашите нужди. 


Висококачествени

продукти

Материали с до 10 години гаранция и доказан произход. Всеки един продукт е подкрепен от сертификат за съответствие, удостоверяващ техническите му характеристики.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner