"Капитал Хелт Холдинг" ЕАД

50 - 300 служителя

Компания

Капитал Хелт Холдинг e дружеството, което управлява дейността на Медицински комплекс „Сердика“, който е най-големият доставчик на услуги по долекуване и рехабилитация, настаняване на възрастни и хосписна дейност. Целите ни са да осигурим най-високо ниво на обслужване за нашите пациенти и резиденти. В Болница за рехабилитация “Сердика” развиваме дейностите по рехабилитация и възстановяване след операция, инсулт, травми и палиативни грижи. В центъра ни за роботизирана рехабилитация "ReGo" разполагаме и с първият в България уред за рехабилитация на долен крайник – Локомат Про. При необходимост към рехабилитациония план се добавят роботизирани уреди за горен крайник, с изключително прецизен и ефективен софтуер за максимални резултати.

На спокойно място в град Банкя и в с. Рударци са разположени Резиденция и хоспис за възрастни "Сердика". Тук осигуряваме денонощни грижи за любимите ни хора в уютна и комфортна среда. 

Капитал Хелт Холдинг е сред финалистите в Forbes Business Awards 2021 в категория „Компания на годината“, сектор „Услуги“.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner