InfoGraffiti
www.infograffiti.info между 5 и 10 служителя

Компания

InfoGraffiti е студио за анализ, визуализация и разпространение на информация и съдържание, което обслужва клиенти на 4 континента във всички сектори на икономиката.

Ние превръщаме трудни за разбиране и недотам увлекателни неща в запомнящи се и въздействащи комуникационни материали - презентации, инфографики, видеа, обяви за работа, доклади, отчети,инвестиционни материали, инструкции за безопасност и много други. 

Компанията е създадена 2015 г. и в портфолиото й са глобални компании като Mondelez, KPMG, Coca Cola, DHL, Glaxo Smith Kline, Световна Здравна Организация, Nestlé, Telenor, A1 и много други.

Обяви

В момента няма отворени позиции

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Така както за работата ни няма географски граници, така няма и ограничения – щастливи сме, че можем да работим отвсякъде, но обичаме да го правим и от офиса. Ядрото на екипа е в офиса почти всеки ден макар и това да не е задължително, но имаме и клиенти и колеги, с които никога не сме се виждали на живо. Вярваме, че ефективността на работата зависи от нашия заряд и организация. Но е факт, че за някои проекти сме по-бързи и вдъхновени когато се съберем. Всеки ден може да е небрежен или елегантен в зависимост от индивидуалните задачи и настроение. Цари start-up дух и неочакваното често взима превес над рутината. Отбелязваме и празници, и делници, но с най-голям кеф, отбелязваме победите си.

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Необходими документи - CV и портфолио, препоръка

1. Изпращане на кандидатура

2. Кратък телефонен разговор

3. Интервю с двама от екипа в зависмост от това, в кое от направленията ще работи кандидата

4. Финално интервю, на което се отправя офертата за работа

Интервю

За всяко едно от направленията ни е важен практическият опит на кандидата. Затова държим да покаже материали или да даде конкретни примери за подхода и постиженията си до тук. На илюстраторите и аниматорите даваме пробни задачи на проектен принцип срещу одобрено от тях заплащане, за да тестваме взаимно стил, подход при работа и отношение.  

Служителите споделят

Виртуален ментор

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner