Тим ВИЖЪН България ООД

София www.team-vision.bg 20 - 50 служителя

Компания

Ние сме Тим ВИЖЪН България - екип от висококвалифицирани експерти с визия как трябва да функционира успешният бизнес в съвременния свят.


Следвайки стремежа си да бъдем партньор на бизнеса по пътя към цялостна дигитализация, още през 1999 г. първи започнахме да внедряваме водещото ERP решение Microsoft Dynamics NAV (NAVISION) в България. През изминалите години не спираме да разширяваме своята експертиза и да обогатяваме портфолиото си с цялостни ERP, CRM и business intelligence (BI) решения, жизнено необходими за управлението на всяка компания с визия за развитие и пазарен успех.


Нашата мисия е да помагаме на клиентите да ръководят бизнеса си по-добре и да насърчаваме развитието им с помощта на нашите решения и услуги.


Ние заставаме до нашите клиенти като надежден партньор на всяка крачка от техния път към дигитална трансформация и се гордеем с успехите, които постигат.


Не правим компромис с качеството на нашата работа. Доволните ни клиенти са най-добрата препоръка за нашия професионализъм, ентусиазъм и пълната отдаденост, с която се заемаме с всеки проект.


JobTiger Banner
JobTiger Banner