DECATHLON България
София www.decathlon.bg над 300 служителя

Компания


ЗАЩО DECATHLON?

Decathlon е създаден през 1976 г., следвайки една идея – да посрещне нуждите на спортуващите, като им предложи едно място, където да открият разнообразие от артикули за различни спортове.

Мисията, която следваме и до днес, е да направим удоволствието и ползите от спорта достъпни за най-много хора по устойчив за природата начин. С над 20 собствени марки за спортни продукти ние работим със затворен цикъл на производство – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.


НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Ставайки част от Decathlon, ти ставаш част от отбор енергични и динамични спортуващи, заедно с които следвате общата ни мисия. Твоите идеи и креативност ще ти дадат възможността да се развиваш и да постигаш заложените индивидуални цели, както и тези на твоя екип.


РАЗВИТИЕ

Decathlon е най-голямата компания за спортни продукти в света с над 1 700 магазина в 60 държави и общо над 100 000 служители. Всеки наш служител има план за интеграция, в който обучението и развитието му играе основна роля. В рамките на индивидуалната си мисия всеки наш съотборник се стреми да постигне както икономически цели, така и последователно да следва собствения си кариерен път, развивайки знанията и уменията си.


ОТГОВОРНОСТ

В Decathlon бързо ще станеш автономен и отговорен за това, което правиш. Ние гледаме на всеки наш съотборник като на предприемач, който взема решения смело и бързо и е готов да напредва, поемайки отговорност за това. Да си част от нашия отбор означава да имаш автономността да вземаш сам решенията, но и да разчиташ на подкрепата и съветите на всички около теб.


ЕКИП

Независимо от позицията, която заемаш, в Decathlon ще имаш активна роля в развитието на компанията, както и в създаването и имплементацията на нови продукти и услуги. За да въвлечем възможно най-много съотборници в тези процеси и да насърчаваме креативността, ние непрестанно ги окуражаваме да вземат решения. За нас допускането на грешки е съществена част от всеки процес, в който се учим, но винаги се стараем да разбираме последствията от тях и да намираме решения. Присъединявайки се към нас, означава да станеш част от отбор, в който си помагаме един на друг, за да се развиваме и напредваме заедно.


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner