Тавекс
www.tavex.bg 50 - 300 служителя

Компания

За компанията


Tavex е българският клон на Eстонския холдинг Tavid AS, опериращ в 12 държажи, включително България от 2009г. Основната дейност на компанията е търговия с инвестиционно злато и сребро, обмен на валута и парични трансфери. Tavex обслужва близо 1 500 000 клиенти на годишна база, в четири града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас. Tavex е пазарен лидер в търговията с инвестиционно злато и се нарежда сред най-уважаваните и надеждни платежни институции в страната. Бранда ни се наложи като стандарт, за всяка една от предлаганите от нас услуги. 


Днес Tavex България представлява над 50% от клиенската база на Tavid AS, 25% от печалбата и 40% от служителите, впечатяващо постижение имайки предвид че Tavid AS оперира на Скандинавския полуостров повече от 25 години!


Tavex обменя над 65 валути в наличност, а в началото на 2017г. пуснахме онлайн обмен на валута, с доставка до всяка точка на България. Днес сделките на онлайн магазина ни са съпоставими с най-работещите ни офиси, което дава възможност всеки бързо и сигурно да купува десетки видове туристическа валута само с няколко клика, отвсякъде и по всяко време.


Доверието, което сме изградили с времето, допълнителните знания, които даваме, коректното и професионално отношение са от изключителна важност. Само за пример, вече 10 години издаваме безплатен „Златен Вестник“, който има за цел да образова, а не да продава.

https://tavex.bg/karieri


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner