Флат Рок Технолъджи ЕООД

www.flatrocktech.com над 300 служителя

Компания

Flat Rock Technology е софтуерна компания с над 14 годишен опит в разработването на иновативни решения за бизнеса на водещи компании от цял свят. От 2008 година компанията е усъвършенстван партньор в предлагането на development, outsourcing и cloud услуги.


Flat Rock Technology е признат Microsoft Gold партньор и неколкократно награден от независимата агенция Clutch за постиженията си в категорията успешен B2B бизнес. Признанията на Flat Rock Technology през годините говорят, че компанията е не само успешен бизнес партньор сред клиентите, но и предпочитан работодател, който намира и развива таланти.


Кариерни възможности

Наш приоритет е освен да предлагаме специализирани продукти и с това да надграждаме дейността си, да разширяваме екипа от специалисти, с които работим. През последната година отворихме няколко нови офис пространства, като към момента оперираме от Лондон, Амстердам, Тбилиси, Будапеща, Варна, Бургас и Русе.

Наред с това наехме над 150 служители само за изминалата 2021 година. На този етап можем да се похвалим с мотивиран и разнообразен състав от близо 400 служители от цели 7 града. Голяма част от растежа на компанията дължим и на успешни препоръки от настоящите служители, които споделят ценностите, социалната и корпоративната политика на компанията и възможностите за свободно кариерно усъвършенстване.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner