ЖАР-ММ ЕООД

Компания

 Агенция ЖАР е създадена през 2002 г и е базирана в гр. Бургас. Работим и поддържаме отлични професионални отношения с много фирми в областта и региона. Основната ни дейност е извършване на посреднически услуги по наемане на работа в Република Бъргария с настоящ лиценз №1128/29.05.2009, валиден до 2014 г.

Годините на упорит труд и практически опит, придобит в реални ситуации и събития, ни дават самочувствието да заявим, че сме най-добрият Ви партньор при наемането на персонал. Различаваме се със собствен  и специфичен стил на работата, в основата на който са търпението, изслушването и активното общуване с двете страни в процеса на набор и подбор.

Нашият подход към нуждите и изискванията на всеки клиент е строго индивидуален, професионален и в същото време надежден. Заедно с това ние се възползваме от предимствата на технологиите за да направим работата си по-ефективна и, за да бъдем сигурни, че работодателят ще се срещне с точният кандидат възможно най-бързо.

Стремим се да осигурим отлично обслужване посредством  качество, гъвкавост, почтеност и позитивно отношение. Независимо дали търсите постоянен или временен персонал можете да бъдете сигурни, че при нас ще получите пълна ангажираност, отговорно отношение и високо качество на услугата.

Целта ни е създаване на дълготрайни бизнес отношeния и непрекъснато разширяване обхвата на дейността и услугите.

Zaplatomer Banner