Самекс ЕООД
rabota.kfc.bg над 300 служителя

Компания

Ние сме 1 екип с 1 визия, знание, сърце и цвят!

Нашият екип се състои от над 800 страхотни колеги, хора като теб!


САМЕКС ЕООД оперира ресторантите на KFC в България от 1994 г. и сме първият оператор в сферата на бързото обслужване на българския пазар. За всички вас към момента работят 14 ресторанта KFC в София, четири в Пловдив и два в Бургас, два на Автомагистрала Тракия, и един сезонен в КК Слънчев бряг.


КFC е сред лидерите на пазара. Основният принос за нашите постижения е на екипа ни от усмихнати и ентусиазирани служители, които ежедневно осигуряват на нашите клиенти вкусна и качествена храна, поднесена с усмивка. Хората в нашия екип са отговорни към клиентите на веригата, а ние сме отговорни към хората ни.


Най-големият капитал на KFC са служителите ни, вярваме в тях и правим сериозни инвестиции за тяхното развитие. Нашето обещание към настоящите и бъдещите ни служители е "Бъди себе си". Даваме възможност на всеки да изразява личността си и със своята уникалност да допринася за успеха на фирмата.


Пилето в KFC се готви по уникална рецепта, създадена от полковник Харланд Сандърс преди повече от 70 години. Тайната на нашата оригинална рецепта е в 11-те билки и подправки. Оригиналната рецепта се съхранява в сейф в централата на KFC в Луисвил.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner