Над 50 компании, опериращи в сферата на човешките ресурси, представиха услугите си пред 800 HR специалисти по време на единственото по рода си изложение – HR Industry

петък, 07 февруари 2020

Вчера в Интерпред-СТЦ София се проведе деветото издание на единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси - HR Industry. HR секторът е изключително динамичен, различни нови технологични решения започват да осигуряват ключови предимства за работодателите в управлението на персонала. Това е и причината за пръв път, през 2020 година, изложението да има и HR Tech и StartUp зони.

Над 50 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и имаха възможността да се срещнат със стотици настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори. Изложението бе посетено от 800 HR мениджъри, управители на фирми и хора от бранша. Нарастващият брой посетители определено доказва полезността на събитието. По време на изложението, всички те имаха възможността да се запознаят с едни от най-актуалните теми и иновации на HR пазара.

По време на събитието се проведе и богата семинарна програма, включваща 28 презентации, в които бяха засегнати най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси. Всяка година семинарната програма се радва на все по-голям интерес и това се доказва от постоянно нарастващия брой на провеждащите се семинари. Презентацията на JobTiger бе посветена на изграждането и поддържането на Employer Branding – тема, която става все по-популярна и привлича все повече интерес в последните месеци.

HR Industry 2020 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство със Столична община и Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор на събитието е MetLife. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.
Медийни партньори: JobTiger.tv, HRIndustry.bg, Аз мога тук и сега, сп. Логистика, Business Club, Кариера за теб, B2B Media, Да си намериш работа е като да си намериш гадже и Legion Run.