JobTiger намалява цените на събитията си за 2021г. – в подкрепа на пазара на труда

вторник, 08 декември 2020

Новата услуга JobTiger Wallet оптимизира разходите и рисковете за участващите във форумите компании.

Преди броени дни най-старият организатор на кариерни форуми у нас – JobTiger – успешно завърши събитийната си година с Виртуални Дни на кариерата в икономическите сектори и започна усилена работа по календара за събитията през 2021 г.

Въпреки здравната и икономическа криза и ограниченията за провеждане на събития тази година, JobTiger не се отказа от мисията си да подпомага връзката между бизнеса, образованието и търсещите работа. През 2020 г. компанията за пореден път доказа, че е организатор на най-мащабните и без никакъв аналог у нас кариерни прояви (на живо и виртуално). Успешно бяха проведени форуми на живо в София, Пловдив, Варна и Габрово и 6 Виртуални дни на кариерата за цялата страна. Тези събития срещнаха общо 170 компании с 8900 търсещи работа, като 9210 са само проведените виртуално интервюта.

В настоящата криза, засягаща силно и пазара на труда, JobTiger осъзнава важността да продължи да бъде най-добрият посредник между търсещите и предлагащите работа. 2020 г. не беше лека и както хората, така и фирмите са изправени пред предизвикателства, несигурност и непредсказуемост на всички нива. Рисковете в планирането на разходите са големи и бюджетирането се превърна в сложна задача с много неизвестни. През 2021 година по-гъвкавият подход ще бъде търсен от всички ни за повече ефективност. Ето защо, въпреки че дори и в HR бранша цените на услугите се покачват, JobTiger не само ще задържи, но и ще намали цените за участие в събитията си! С новия предплатен план JobTiger Wallet компаниите вече могат да постигнат най-добрите резултати чрез най-подходящите за текущите условия решения. JobTiger Wallet е начинът компаниите да намалят разходите си, като в същото време се възползват от повече свобода в планирането по време на пандемия, за да могат и през идната година да се срещнат първи с някои от най-добрите кандидати на пазара на труда.