Telenor Bulgaria EAD
над 300 служителя Кандидатстване
Продавач-консултант, гр. София
София
длъжност на пълно работно време

Продавач-консултант, гр. София

София длъжност на пълно работно време

За нас

"Теленор България "ЕАД,Булстат: 130460283, с изпълнителен директор Оле Бьорн Шулстъд е регистрирана като администратор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни. При кандидатстване за позицията, вие изрично се съгласявате и доброволно предоставяте личните Ви данни, които са под специален режим на защита, по смисъла на Закона за защита на личните данни. Предоставените лични данни ще бъдат обработвани за следните цели: подбор на кандидати за тази позиция; подбор на кандидати за бъдещи позиции, настъпващи в рамките на следващите две години, освен ако изрично не заявите вашето несъгласие; свързване с кандидати във връзка със целите на подбора и проучване на пазара на труда; евентуално бъдещо подписване на трудов договор или друг вид договор. "Теленор България" ЕАД поема отговорността да обработва личните Ви данни, като гарантира тяхната защита като тайна от трети лица. Информираме Ви, че имате право на достъп до личните си данни и правото да изисквате тяхното коригиране или заличаване.

Описание на позицията

Теленор търси продавач - консултант, на когото, съвсем естествено, продажбите му идват отвътре.

Човекът трябва да е точен и да знае как да си постига целите. А, да, добре е да му се работи яко и в готин екип.

Ясно е, че трябва, да се интересува от технологии и джаджи и да е майстор в комуникацията с различни хора, на различни нива.

Така че ако вярваш, че достъпът до интернет е изконно човешко право, можеш да спрягаш глагола “убеждавам“ със затворени очи и горните изисквания все едно са писани за теб, ни прати едно CV.

Очакваме те и предлагаме:

Бонус, ваучери, пари за транспортни разходи, здравна застраховка, телефон и карта, обучения, разни хубави отстъпки тук и там и не на последно място – възможност за кариерно развитие.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатурите се разглеждат при пълна конфиденциалност.