Дни на кариерата

На 10 и 11 ноември 2011г. ще се проведе дванадесетото издание на традиционния уеб семинар в рамките на конкурса БГ Сайт.

За "Дни на кариерата"
На 11 ноември, едновременно с уеб семинара на БГ Сайт, ще се проведат "Дни на кариерата" за млади специалисти в сферата на уеб технологиите и уеб дизайна.

По време на събитието участниците в семинара, млади специалисти и студенти ще могат да се запознаят с водещи компании в сферата на уеб технологиите и уеб дизайна.

Фирмите-участници ще представят дейността си и възможностите за кариерно развитие, които предлагат. Ще бъдат обявени и свободните позиции за работа, предназначени, както за млади, така и за опитни специалисти в тази сфера.

Събитието ще се проведе:
Дата: 11 ноември 2011г.
Място: Гранд Хотел "Радисън САС", София

Вход за посетители: свободен
Участие на компании


Допълнителна информация можете да получите от екипа на JobTiger:
тeл: (+359) 2 491 80 13 / 22

 
JobTiger ®
Информация Кариерен съветник Текущи събития За работодатели За сайта
 
Обяви за работа Курсове Заплата Календар Библиотека Employer Branding Анкети Автобиографията Мотивационното писмо Интервю за работа Когато получим оферта Препоръки Събития Национални дни на кариерата Стипендия JobTiger Завръщане у дома Портфолио HR среща Цени Реклама За нас Карта Статистика Партньори Общи условия Отзиви Пресинфо JobTiger Блог
 
Facebook RSS емисии
© 2000-2019 JobTiger. Всички права запазени.